HomeΚΡΗΤΗTo νέο κατάστημα «κόσμημα» ΙΝΚΑ στο Μάλεμε

To νέο κατάστημα «κόσμημα» ΙΝΚΑ στο Μάλεμε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ε κλίμα οικογενειακό, όπως άλλωστε αρμόζει στη μεγάλη οικογένεια του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμου ΙΝ.ΚΑ, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα, τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στο Μάλεμε Χανίων, το οποίο κόστισε πάνω από 1 εκ. ευρώ.

147INKA2Πρόκειται για το τριακοστό κατάστημα, «κόσμημα» όπως το χαρακτήρισε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Απόστολος Αλεξάκης, το οποίο προστίθεται στην αλυσίδα των Σούπερ Μάρκετ ΙΝ.ΚΑ.

147INKA1 147INKA4Ο κ. Αλεξάκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σημείωσε ότι το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Μάλεμε, δημιούργησε 35 νέες θέσεις εργασίας ενώ αναμένεται να αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή, ανανεώνοντας μια σχέση προσφοράς και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία.

«Από τον τόπο μας για τον τόπο μας» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Αλεξάκης για να περιγράψει τα 35 χρόνια δραστηριοποίησης του συνεταιρισμού και τη σχέση αλληλοϋποστήριξης που έχει αναπτυχθεί με τους ντόπιους καταναλωτές.
Στη συνεισφορά του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμου ΙΝ.ΚΑ, στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας αναφέρθηκε και ο Δ. Αλεξάκης, ο οποίος επεσήμανε και από την δική του πλευρά, ότι τα σουπερ μάρκετ ΙΝΚΑ παραμένουν πιστά στο στόχο της στήριξης της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

147INKA3Προσφέροντας προϊόντα ντόπιων παραγωγών, σε προσιτές τιμές και με κριτήριο την υψηλή ποιότητα, ο κ. Αλεξάκης σημείωσε ότι αυτό ειναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμου ΙΝ.ΚΑ, που εγγυάται ότι και στο μέλλον θα υπάρξουν νέα καταστήματα και νέες θέσεις εργασίας.
147INKA1Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γ. Μαλανδράκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ Νίκος Καλογερής καθώς και πλήθος κόσμου που έσπευσε για να δει από κοντά το εντυπωσιακό κατάστημα. .

Διαφήμιση
Διαφήμιση