HomePost ItΟ βουλυτής ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Μ. Θραψανιωτάκης στο δήμο Αγίου Νικολάου

Ο βουλυτής ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Μ. Θραψανιωτάκης στο δήμο Αγίου Νικολάου

Είχε συνάντηση με τον δήμαρχο, Αντώνη Ζερβό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ν΄ ανασταλεί η ανάρτηση των δασικών χαρτών, μέχρι να διορθωθούν όλα τα πρόδηλα σφάλματα και οι μεγάλες ελλείψεις με βάση και τις προτάσεις των τοπικών φορέων πρότεινε στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλης Θραψανιώτης στην συνάντηση που είχαν σήμερα (2/3) στον Δήμο.

Όπως έκανε γνωστό, ο κ. Ζερβός,  στην παραπάνω συνάντηση, δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις  αναφορικά με το ζήτημα της ανάρτησης των δασικών χαρτών – θέμα που όπως εξήγησε  έχει δημιουργήσει ανασφάλεια στους πολίτες,  χωρίς ωστόσο να δίνεται η δυνατότητα στον δήμο, να ενεργήσει με αντιρρήσεις ή να υποστηρίξει αγωγή υπέρ των δημοτών για τις περιουσίες τους.  Το θέμα αυτό – πρόσθεσε – έχει πολιτικές διαστάσεις ωστόσο επιδίωξη μας , είναι να βρεθεί τρόπος, ώστε οι δημότες να διαχειριστούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Στην παραπάνω συνάντηση, συζητήθηκαν επίσης θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή του οδικού δικτύου (ΒΟΑΚ), αλλά και ζητήματα αναφορικά με τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μέσα στον Μάρτιο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για θέματα Παιδείας, δεδομένου ότι αρκετά ζητήματα λόγω της πανδημίας έχουν διογκωθεί εξαιτίας και της πρόσθετης δυσκινησίας που υπάρχει στον χώρο της δημόσιας διοίκησης .

Μάλιστα υπήρξε σχετική ενημέρωση προς τον βουλευτή Λασιθίου, από τον οποίο ζητήθηκε η συμπαράσταση του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση