HomeΚΡΗΤΗΝέος αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου στο Δήμο Χερσονήσου

Νέος αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου στο Δήμο Χερσονήσου

Γ. Μπαγουράκης και Κ. Παρλαμάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανέλαβαν καθήκοντα και επίσημα σήμερα ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Δήμου Χερσονήσου, Γιώργος Μπαγουράκης, και ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Κώστας Παρλαμάς, πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χερσονήσου κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο 2014-2019.

Σύμφωνα με τη με αρ. 31/2021 απόφαση Δημάρχου, ο κ. Μπαγουράκης αναλαμβάνει την εποπτεία και την ευθύνη του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων σε θέματα Εθελοντισμού και σε θέματα της Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και του Γραφείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, σε θέματα Πολιτισμού, Διά βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος δήλωσε: «Ο Γιώργος Μπαγουράκης είναι δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος της δημοτικής μας παράταξης, που με τη μέχρι σήμερα πορεία του στα κοινά έχει έμπρακτα αποδείξει ότι εργάζεται μεθοδικά και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας. Ως δημοτική αρχή στοχεύουμε πάντα ψηλότερα, γι΄ αυτό και προσθέσαμε τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία στο σχήμα διοίκησης του Δήμου Χερσονήσου, καθώς πραγματικά πιστεύουμε στην καθοριστική συμβολή του έργου που θα παράγει για την ανάπτυξη και αναζωογόνηση της περιοχής μας. Τη διοίκηση του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αναλαμβάνει ένα δοκιμασμένο και ικανό αυτοδιοικητικά στέλεχος, ο Κώστας Παρλαμάς, κάτι το οποίο έχει αποδείξει στην προηγούμενη πορεία του.»
parlamas-segkos
Οι κ.κ. Μπαγουράκης και Παρλαμάς ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του και την τιμητική επιλογή του να αναλάβουν καίριες θέσεις ευθύνης. «Με βαθιά πίστη δηλώνω ότι θα συνεχίσω να ασκώ απρόσκοπτα τα νέα μου καθήκοντα, με γνώμονα την υλοποίηση του οράματος της δημοτικής αρχής,» ανέφερε ο κ. Μπαγουράκης. Έτοιμος να συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου, δήλωσε ο κ. Παρλαμάς.
Να σημειωθεί ότι η έδρα της Αντιδημαρχίας θα είναι στο δημοτικό κατάστημα Λιμένα Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση