HomeΕΛΛΑΔΑΧειμερινές εκπτώσεις: Παρατείνονται έως τις 31 Μαρτίου – Η υπουργική απόφαση

Χειμερινές εκπτώσεις: Παρατείνονται έως τις 31 Μαρτίου – Η υπουργική απόφαση

Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά έως τις 8 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπουργική απόφαση που προβλέπει την παράταση των χειμερινών εκπτώσεων μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

«Εξαιρετικ για το έτος 2021, η τακτική εκπτωτική περίοδος της υποπερ. (αα), της περ. (α) “Τακτικές εκπτώσεις” της παρ. 1 του δέκατου πέμπτου άρθρου του ν 4177/2013 “Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις” (Α’ 173), παρατείνεται έως και την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021» αναφέρεται στην απόφαση.

Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά έως τις 8 Μαρτίου, ημερομηνία μέχρι την οποία έχει παραταθεί το lockdown, με την εβδομάδα αυτή να θεωρείται κρίσιμη για την ημέρα που θα επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο.

Δείτε εδώ όλη την υπουργική απόφαση

SMS 13032: Ο νέος πενταψήφιος αριθμός για ψώνια

Ο νέος πενταψήφιος αριθμός για ψώνια στα καταστήματα, όποτε αποφασιστεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου, θα είναι το sms στο 13032. Οι πολίτες θα στέλνουν μήνυμα στο 13032 για να πηγαίνουν στα μαγαζιά και να κάνουν τις αγορές τους είτε με click away είτε με click inside, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα λάβουν κυβέρνηση και λοιμωξιόλόγοι.

Τα sms στο 13032 θα έχουν διάρκεια έως τρεις ώρες και θα χρησιμοποιείται μόνο μία φορά την ημέρα. Στο μεταξύ, οι αγορές για τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους κ.λ.π θα συνεχίσουν να γίνονται με sms στο 13033. Τα sms στο 13033 δεν θα έχουν «κόφτη» και θα μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά μέσα στην ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το sms στο 13032 θα είναι αυτό με το οποίο θα πηγαίνουμε στα καταστήματα, όποτε και αν αυτά ανοίξουν.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση