HomeΚΡΗΤΗΗράκλειο: Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων

Συνελήφθησαν οι δύο δράστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τα 1.200 ευρώ όμως δεν πρόλαβαν να χαρούν τη λεία τους αφού οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα στα ίχνη τους και να τους συλλάβουν.

Συγκεκριμένα οι δύο δράστες μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου αφαίρεσαν από επιχείρηση δύο Ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop) συνολικής χρηματικής αξίας 900 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι την 22.02.2021 ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είχε διαπράξει ακόμα μία κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ καθώς και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ο ένας εκ των δύο αφαιρεθέντων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση