HomeCity Guide«Γοργόνες και Μάγκες»: Το αγαπημένο μιούζικαλ, στη θεατρική του εκδοχή, έρχεται στο διαδίκτυο

«Γοργόνες και Μάγκες»: Το αγαπημένο μιούζικαλ, στη θεατρική του εκδοχή, έρχεται στο διαδίκτυο

Δείτε βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επιτυχημένη θεατρική αναβίωση του αγαπημένου κινηματογραφικού μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες», που ανέβηκε το 2017, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με την συμμετοχή του Γιάννη Πλούταρχου, έρχεται στις διαδικτυακές οθόνες μας. Θα προβληθεί σε online streaming, μόνο για 2 ημέρες, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαρτίου.

Το αειθαλές μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, με την υπέροχη μουσική του Μίμη Πλέσσα είχε περιοδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο γνωρίζοντας τεράστια ανταπόκριση από το κοινό. Ο Γιώργος Βαλαρης το μετέφερε στη σκηνή με σεβασμό ενώ οι ερμηνείες του Γιάννη Πλούταρχου σε κοσμαγάπητα τραγούδια όπως τα «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Καμαρούλα μια σταλιά» άφησαν ένα ξεχωριστό αποτύπωμα.

Οι ερμηνείες της αφρόκρεμας των ηθοποιών που λατρεύτηκαν, τα τραγούδια και οι μελωδίες που άφησαν εποχή, τα γεμάτα ελληνικό φως σκηνικά με την υπογραφή του Μανόλη Παντελιδάκη και οι απίστευτες κωμικές στιχομυθίες και ατάκες του σεναρίου  που γαλούχησαν γενιές και γενιές, παίρνουν πάλι ζωή σε μια λαμπερή υπερπαραγωγή με 34 ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές, σε θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, που έχει σφραγίσει τα τελευταία χρόνια την Αθηναϊκή θεατρική σκηνή με πολλές εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες.

Ο Γιάννης Βογιατζής και η Μαρία Κορινθίου είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστσης

Παίζουν οι ηθοποιοί Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου, Τάσος Κωστής, η ‘Εφη Παπαθεοδώρου στο ρόλο της αρχόντισσας και ο Γιάννης Βογιατζής.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια κοστίζουν 9,90 ευρώ και μπορείτε να τα κλείσετε ΕΔΩ

Ώρες προβολών: από 16:00 έως 24:00
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση