HomeHL-SportsΜε προπόνηση στην Ηλιούπολη o OΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Με προπόνηση στην Ηλιούπολη o OΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΟΦΗ είναι από την Πέμπτη στην Αθήνα και το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που «τρέχουν» για να μην έχουν μπλεξίματα στη συνέχεια.

Η αποστολή βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, από την Πέμπτη στην Αθήνα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (17:15).

Ο Σίμος και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με προπόνηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι. Η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου μετά το παιχνίδι.

Στην αποστολή, δεν είναι κι ο Καστάνιος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στο αριστερό υποκνημίδιο και θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες.

Θυμίζουμε ότι ήδη είναι εκτός οι: Βούρος, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Ακόρ, Γιάννου, Νέιρα, Σελίμοτς, Βαζ. Το θετικό είναι βέβαια ότι επιστρέφει στα πλάνα του Σίμου ο Σαρδινέρο.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, De Guzman, Κοροβέσης.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

153659373_4520113754682420_3626193742476072790_o

Διαφήμιση
Διαφήμιση