HomeΚΡΗΤΗΗ ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τον βανδαλισμό του γραφείου του Λευτέρη Αυγενάκη

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τον βανδαλισμό του γραφείου του Λευτέρη Αυγενάκη

«Οι τραμπούκοι και κήρυκες του διχασμού είναι καταδικασμένοι να ζουν στο περιθώριο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέση για τον βανδαλισμό που δέχθηκε σήμερα το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη έλαβε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Με ανακοίνωσή της, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο Β. Καρκανάκη, τονίζεται πως «Οι τραμπούκοι και κήρυκες του διχασμού είναι καταδικασμένοι να ζουν στο περιθώριο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάποιοι τραμπούκοι, άτομα του περιθωρίου της πολιτικής αλλά και της κοινωνίας, επιτέθηκαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και εξάντλησαν την «επαναστατική τους άσκηση» με καταστροφική μανία εναντίον των επίπλων και σκευών του γραφείου, προκαλώντας σημαντικές φθορές.

Δεν μας εξέπληξε η συγκεκριμένη επίθεση, η οποία προφανώς εντάσσεται σε μια προκλητική, πανελλαδική και κατευθυνόμενη εκστρατεία εκφοβισμού των δημοκρατικών πολιτών, με “σημαία” τον 11 φορές σε ισόβια  καταδικασμένο αρχιτρομοκράτη – δολοφόνο Κουφοντίνα.

Τα φασιστοειδή αυτά, ένα πράγμα να ξέρουν: Πως, όσες τέτοιες επιθέσεις κι αν εξαπολύουν, όσο μένος κι αν εκδηλώνουν, όσο προκλητικά κι αν συμπεριφέρονται, κανένα δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν, ούτε να εκβιάσουν, αφού στη χώρα μας που γεννήθηκε η Δημοκρατια και που εδραίωσε από το 1974 ο Ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, την υπερασπίζεται το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα σήμερα προχωρεί μπροστά, με μια Κυβέρνηση που υπηρετεί τα πραγματικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού, προασπίζοντας τις αρχές της Δημοκρατίας και το κράτος δικαίου. Οι τραμπούκοι και κήρυκες του διχασμού και της μισαλλοδοξίας είναι καταδικασμένοι να ζουν εκεί που ανήκουν: στο περιθώριο της κοινωνίας, η οποία όσο κι αν την προκαλούν, ούτε τους φοβάται, ούτε τους υπολογίζει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση