HomeHL-LifestyleΗ Νικόλ Κίντμαν μικρό κοριτσάκι με κοκαλάκι στα μαλλιά

Η Νικόλ Κίντμαν μικρό κοριτσάκι με κοκαλάκι στα μαλλιά

Το βλέμμα και το έξυπνο χαμόγελο παραμένουν ίδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Νικόλ Κίντμαν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στα social media, μια από την παιδική της ηλικία και μια πρόσφατη.

Αν και είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, όταν τη βλέπει γεμάτη αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί ή στη μεγάλη οθόνη να ερμηνεύει σπουδαίους ρόλους, στην πραγματικότητα η Νικόλ Κίντμαν είναι πολύ ντροπαλή. «Είμαι πολύ ντροπαλή. Μικρή, τραύλιζα κιόλας, κάτι που μεγαλώνοντας ξεπέρασα. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις ντρέπομαι. Δεν μου αρέσει να μπαίνω μόνη μου σε ένα γεμάτο εστιατόριο και δεν μου αρέσει να πηγαίνω μόνη μου σε πάρτι» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν δημοσίευσε στα social media δύο φωτογραφίες: μια από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι και μια τωρινή. Στο ενσταντανέ από την παιδική της ηλικία τη βλέπουμε να κοιτά την κάμερα, με κοκαλάκι στα κόκκινα μαλλιά της και πράσινο φόρεμα. Στη σέλφι του 2021, βλέπουμε τη Νικόλ Κίντμαν, μια από τις διασημότερες ηθοποιούς στον κόσμο, να ποζάρει με ένα διακριτικό χαμόγελο. Στη λεζάντα διαβάζουμε «Μικρή Νικ, Μεγάλη Νικ».

Οι φωτογραφίες ενθουσίασαν τους εκατομμύρια fans της ηθοποιού, η οποία γεννήθηκε το 1967 στη Χονολουλού. Η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες like, ενώ πολλοί ήταν οι fans που τόνισαν ότι το κοριτσάκι που κοιτά τον φακό με έξυπνο βλέμμα θυμίζει πολλοί τη λαμπερή πρωταγωνίστρια που καθηλώνει τους σινεφίλ σε όλον τον κόσμο με το ταλέντο της.

Δείτε παρακάτω τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε η Νικόλ Κίντμαν:

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση