HomeHL-CultureΓιώργος Ψάλτου: Τι λέει ο ηθοποιός που καταγγέλλει για κακοποίηση τον Φιλιππίδη

Γιώργος Ψάλτου: Τι λέει ο ηθοποιός που καταγγέλλει για κακοποίηση τον Φιλιππίδη

«Ετρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική καταγγελία από τον δικηγόρο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου μίλησε ο ίδιος για τη βίαιη συμπεριφορά που αντιμετώπισε στην διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης» που είχε ανέβει την περίοδο 2013 -2015.

Ο ηθοποιός που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης τόνισε στο Mega ότι αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει είναι η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα και βλέποντας και ακούγοντάς την αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Η πρόθεσή του ήταν να κινηθεί απολύτως θεσμικά. Θεωρεί ότι το εξώδικο που έστειλε ο κ. Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του, Γιώργο Γεράρη, με το οποίο του ζητεί να ανακαλέσει, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του. «Δεν έχει να ανακαλέσει τίποτα ο κ. Γεραρής, πολύ περισσότερο εγώ. Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων, είναι 9 μάρτυρες που έχουν την πρόθεση, και έχουν δοθεί τα ονόματά τους στην καταγγελία που έγινε στο σωματείο», σημείωσε.

Υποστήριξε ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής. «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής και ψέματος σε αυτά που ακούσατε», είπε ο κ. Ψάλτου αναφορικά με τα όσα περιέγραψε ο δικηγόρος το. O κ. Ψάλτου περιέγραψε λεπτομερώς τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συμπεριφορά που αντιμετώπιση από εκείνον. Όπως είπε, η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2013 με τον κ. Ψάλτου ως εξωτερικό συνεργάτη και στη συνέχεια ανέβασαν την παράσταση «Φον Δημητράκης».

Καθόλη τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, ο κ. Ψάλτου κατήγγειλε ότι δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη, το οποίο ορισμένες φορές γινόταν με τηλέφωνο.

Από τον ξυλοδαρμό, ο κ. Ψάλτου υποστηρίζει ότι έπαθε θλάση και φλεγμονή, ωστόσο το υπέμενε καθώς βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. «Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση