HomeHL-LifestyleΜατθίλδη Μαγγίρα: Η 17χρονη κόρη της Λήδα είναι μια κούκλα

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η 17χρονη κόρη της Λήδα είναι μια κούκλα

Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ματθίλδη Μαγγίρα εκτός από επιτυχημένη περφόρμερ, είναι και μητέρα της 17χρονης Λήδας. Η κόρη της που μένει μόνιμα στην Αμερική έχει μεγαλώσει πολύ και έχει μοναδικό στιλ.

Και μπορεί η Ματθίλδη Μαγγίρα να δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες με την κόρη της, όμως η Λήδα έχει κι εκείνη λογαριασμό στο Instagram και βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες της συνειδητοποιεί πως έχει κληρονομήσει το μπρίο και την τσαχπινιά της μαμάς της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε δηλώσει: «Η Λήδα έφυγε πριν από λίγο καιρό. Θα μείνει μόνιμα εκεί, συνεχίζοντας το σχολείο της στη Νέα Υόρκη. Είναι πολύ χαρούμενη, γιατί κάνει μια καινούργια αρχή. Είναι μεγάλη αλλαγή, καθώς πηγαίνει στην άλλη της πατρίδα, που αγαπά εξίσου και της αρέσει πολύ. Καλώς ή κακώς, έχει και το αμερικανικό DNA μέσα της. Πήγε, γιατί δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από το ελληνικό σχολείο. Φοιτούσε στο μουσικό σχολείο Αλίμου, όπου υπέστη bullying από κάποιους καθηγητές… Το παιδί μου έφυγε αρκετά νωρίς εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Θα ήθελα να έφευγε στα 18, όχι στα 15 του. Με πονάει. Δεν είναι εύκολο. Είμαι μάνα. Όμως από την άλλη, την καταλαβαίνω. Δε θα μπορούσα να τη σταματήσω από το να ακολουθήσει το όνειρό της. Αν ήταν ευχαριστημένη εδώ από το σχολείο, δε θα έφευγε» .

Στη 17χρονη Λήδα αρέσει πολύ να πειραματίζεται με τα μαλλιά της ενώ δεν διστάζει να πει δημόσια τη γνώμη της για σοβαρά ζητήματα όπως είναι η κοινωνική ανισότητα και ο φυλετικός διαχωρισμός.

Δείτε φωτογραφίες της κόρης της Ματθίλδη Μαγγίρα:

Η Ματθίλδη Μαγγίρα υπήρξε παντρεμένη με τον Aμερικανό μουσικό Aλεξ Φόστερ από το 2003 έως και το 2011 και μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Λήδα.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση