HomeHL-9Μετά από μήνες βρήκαν τον ένοχο που προκάλεσε το τροχαίο

Μετά από μήνες βρήκαν τον ένοχο που προκάλεσε το τροχαίο

Οι έρευνες των αστυνομικών απέφερε καρπούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είχε προκαλέσει τροχαίο με τραυματισμό και αντί να σταματήσει να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους δύο επιβαίνοντες της μηχανής που τράκαρε, τράπηκε σε φυγή.

Μάλιστα ο ασυνείδητος οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες, φρόντισε να πάει το αυτοκίνητό του σε συνεργείο και να το επισκευάσει προκειμένου οι αστυνομικοί της τροχαίας που χειρίζονταν την υπόθεση να μην τον υποψιαστούν.

Το τροχαίο σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου τράκαρε τη μηχανή που κινούνταν στην περιοχή του Γιόφυρο.Οι δύο οδηγοί φαίνεται μάλιστα να διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και αυτός μάλλον ήταν και ο λόγος που ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε το τιμόνι και τράκαρε τη μηχανή. Οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Άνδρες της τροχαίας επί πέντε μήνες αναζητούσαν το όχημα που προκάλεσε το τροχαίο και τον οδηγό του. Τα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους δεν ήταν πολλά ωστόσο από 40 περίπου αυτοκίνητα που εξέτασαν, τα ύποπτα ήταν 4.
Με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων εντοπίστηκε η επισκευή του οχήματος αλλά και ο χρόνος που έγινε αυτή, και έτσι κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του.

Πρόκειται για έναν 21χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε την πράξη του και τώρα θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με τις κατηγορίες για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και πρόκλησης σωματικών βλαβών με πρόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση