HomeHL-GreeceΚωστής Χατζηδάκης: Έρχονται φορολογικά κίνητρα μετά την πανδημία

Κωστής Χατζηδάκης: Έρχονται φορολογικά κίνητρα μετά την πανδημία

Τι δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στα πλαίσια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρόθεση της κυβέρνησης να θεσπίσει φορολογικά κίνητρα στα συμβόλαια του κλάδου περιουσίας έναντι φυσικών καταστροφών στις κατοικίες αμέσως μετά την ομαλοποίηση της κατάστασης από την πανδημία εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στα πλαίσια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Επίσης ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί διακριτική συμπεριφορά σε βάρος των ασφαλιστικών εταιρειών έναντι του δεύτερου πυλώνα στο μέτωπο των ομαδικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, υποστηρίζοντας πως θα εξεταστούν οι υπάρχουσες τρέχουσες διαφοροποιημένες φορολογικές επιβαρύνσεις.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο  Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε θετικός στο ανοίξει διάλογος με στόχο την ασφάλιση των ακινήτων των ελληνικών νοικοκυριών.

Να σημειωθεί ότι το θέμα των φορολογικών κινήτρων στις καλύψεις κατοικίας είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση προ δωδεκαμήνου, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει προχωρήσει το ζήτημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση