HomeHL-9Υπόθεση Λιγνάδη: Ο Κούγιας προαναγγέλλει ότι θα μηνύσει τους μηνυτές

Υπόθεση Λιγνάδη: Ο Κούγιας προαναγγέλλει ότι θα μηνύσει τους μηνυτές

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι πριν ασκηθεί ποινική δίωξη θα έπρεπε οι Αρχές να καλέσουν τον κ. Λιγνάδη να πάρει αντίγραφα της δικογραφίας και να πει την άποψή του σχετικά με αυτήν, κάτι το οποίο -σύμφωνα με τον ίδιο- δεν έγινε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, προανήγγειλε την κατάθεση μήνυσης σε βάρος των δύο καταγγελλόντων και χαρακτήρισε «εμμονική» τη 40χρονη «μάρτυρα-κλειδί».

 

Ο κ. Κούγιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και έκανε εκ νέου λόγο για αναξιοπιστία της 40χρονης μάρτυρος, όπως περιγράφεται στην αίτηση ακυρότητας που κατέθεσε.

«Η 40χρονη αυτή δεν είναι τίποτα στην υπόθεση, όλο το θέατρο γνωρίζει την εμμονική στάση που είχε απέναντι στον κ. Λιγνάδη», είπε ο δικηγόρος.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι πριν ασκηθεί ποινική δίωξη θα έπρεπε οι Αρχές να καλέσουν τον κ. Λιγνάδη να πάρει αντίγραφα της δικογραφίας και να πει την άποψή του σχετικά με αυτήν, κάτι το οποίο -σύμφωνα με τον ίδιο- δεν έγινε.

«Του εκδίδουν ένταλμα και περιορίζουν τον χρόνο που μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

«Δεν βρισκόταν στον τόπο τέλεσης των αδικημάτων»

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Δ. Λιγνάδης και στις δύο περιπτώσεις που κατηγορείται για βιασμό δεν βρισκόταν στον τόπο της φερόμενης τέλεσης των αδικημάτων.

Μάλιστα, για τη δεύτερη περίπτωση βιασμού, ο δικηγόρος ανέφερε τα εξής: «Την 1η Αυγούστου του 2015 μετέβη στην Ιθάκη και έμεινε όλο τον Αύγουστο εκεί με τον ιδιοκτήτη του Action24 και πρώην υπουργό Πολιτισμού».

Στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε την κατάθεση μήνυσης σε βάρος των δύο καταγγελλόντων.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση