HomeHL-TOPΕργατικό δυστύχημα στο Καστέλι: Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον 44χρονο

Εργατικό δυστύχημα στο Καστέλι: Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον 44χρονο

Αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Πέμπτη 25-2-2021 στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στον Σκινιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Νικολουδάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου.

ergaths-kasteli-2

Η είδηση αυτή έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια του αλλά και όλους όσοι γνώριζαν τον 44χρονο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του. Μάλιστα πολλοί μιλούν για έναν έμπειρο χειριστή μηχανημάτων ο οποίος από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Την Πέμπτη μάλιστα το εργοτάξιο θα παραμείνει κλειστό σε ένδειξη πένθους, για το θάνατο του 44χρονου την ώρα που διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος .

ergaths-kasteli

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν γύρω στις 10 το πρωί όταν κατά τη διάρκεια εργασιών στην κατασκευή του νέου αεροδρομίου ένας 44χρονος εργάτης βρήκε τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν πίσω από ένα ερπιστιοφόρο όταν ο οδηγός έκανε όπισθεν και χωρίς να τον δει τον παρέσυρε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή του δυστυχήματος και ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

ergaths-kasteli-3

Η ανακοίνωση της ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Λίγη ώρα μετά το εργατικό δυστύχημα στο υπό κατασκευήν αεροδρόμιο στο Καστέλι η εταιρία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με μεγάλη οδύνη ανακοινώνουμε ότι σήμερα το πρωί, περί ώρα 09.45, σημειώθηκε δυστύχημα στο εργοτάξιο του νέου διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης στο Καστέλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του εργαζόμενός μας, χειριστής μηχανήματος έργου.

Αμέσως μόλις συνέβη το δυστύχημα ενεργοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και κλήθηκαν επιτόπου το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της εταιρείας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στους οικείους του εκλιπόντος.

Η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. θα σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό της οικογένειας».

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

«Ένας ακόμα συνάδερφος μας, έχασε την ζωή του το πρωί της Τετάρτης εν ώρα εργασίας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες χτυπήθηκε από ερπυστριοφόρο όχημα, σε εργοτάξιο στο νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι, στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, αλλά και μέλη από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος και να βγει σχετικό πόρισμα.

Ο Συνάδελφος ήταν 40 ετών χειριστής μηχανήματος έργου, σε εταιρεία που εκτελεί έργα στο νέο διεθνές αεροδρόμιο.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Σωματείο Χειριστών συμπαραστέκεται στην οικογένεια του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση