HomeHL-9Επεισόδια σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας

Κατα τη διαρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης αλληλεγγυών στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επεισόδια και προσαγωγές έγιναν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης για τον Δ. Κουφοντίνα στα Προπύλαια.

Σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 150 άτομα επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία στην οδό Πανεπιστημίου αλλά εμποδίστηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες τους κάλεσαν να διαλυθούν .

ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÌÅ ÔÇÍ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ ÊÁÔÁ ÔÇ ÄÉÁÑÊÅÉÁ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇÓ ÓÕÌÐÁÑÁÓÔÁÓÇÓ ÁËËÇËÅÃÃÕÙÍ  ÓÔÏÍ ÁÐÅÑÃÏ ÐÅÉÍÁÓ ÄÇÌÇÔÑÇ ÊÏÕÖÏÍÔÉÍÁ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ

Οι συγκεντρωθέντες αντέδρασαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων η αστυνομία έκανε ρίψεις νερού με το ειδικό όχημα «Αίας», και χειροβομβίδων κρότου λάμψης καθώς και περιορισμένη χρήση χημικών. Οι αστυνομικοί απώθησαν τους συγκεντρωθέντες προς την πλατεία Ομονοίας όπου παρέμειναν για λίγο και στη συνέχεια διαλύθηκαν.

ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÌÅ ÔÇÍ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ ÊÁÔÁ ÔÇ ÄÉÁÑÊÅÉÁ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇÓ ÓÕÌÐÁÑÁÓÔÁÓÇÓ ÁËËÇËÅÃÃÕÙÍ  ÓÔÏÍ ÁÐÅÑÃÏ ÐÅÉÍÁÓ ÄÇÌÇÔÑÇ ÊÏÕÖÏÍÔÉÍÁ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ

Από τους αστυνομικούς έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων τα οποία μεταφέρθηκαν στην κρατικά ασφάλεια.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη και δεύτερη πορεία από οργανώσεις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για τον ίδιο λόγο στο Σύνταγμα. Οι αστυνομικές δυνάμεις κάλεσαν τους συγκεντρωθέντες, περίπου 150 άτομα, να απομακρυνθούν και αυτοί μετακινήθηκαν στην κάτω πλευρά της πλατείας χωρίς να έχουν σημειωθεί επεισόδια.

Φωτογραφίες από την ένταση στην συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα:

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση