HomeΚΡΗΤΗΒρετανία: Απογείωση των κρατήσεων μετά τις ανακοινώσεις Τζόνσον – Η Κρήτη στους top προορισμούς

Βρετανία: Απογείωση των κρατήσεων μετά τις ανακοινώσεις Τζόνσον – Η Κρήτη στους top προορισμούς

Αύξηση 630% στην EasyJet για την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αύξηση καταγράφουν οι αεροπορικές εταιρίες του Ην. Βασιλείου στις κρατήσεις πτήσεων μετά την παρουσίαση του οδικού χάρτη εξόδου από το lockdown από τον βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον.

Όπως είπε ο βρετανός πρωθυπουργός, μια παγκόσμια taskforce για τα ταξίδια θα συντάξει μια μελέτη για τον τρόπο με τον οποίο θα επανέλθουν τα διεθνή ταξίδια στις 12 Απριλίου. Στη συνέχεια η κυβέρνηση θα αποφασίσει να άρει τους περιορισμούς σε αυτά.

Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί πριν τις 17 Μαϊου το νωρίτερο.

Η TUI ανέφερε οτι κατέγραψε την καλύτερη ημέρα κρατήσεων του μήνα, με ισχυρό ενδιαφέρον για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία.

Ο Thomas Cook είχε αύξηση 100% στις επισκέψεις στη σελίδα του τη Δευτέρα, με τις κρατήσεις να ρέουν για Ελλάδα, Κύπρο, Μεξικό και Δομινικανή Δημοκρατία.

Η EasyJet κατέγραψε επίσης αύξηση, της τάξης του 337%, στις κρατήσεις πτήσεων και αύξηση 630% στις κρατήσεις διακοπών για προορισμούς όπως η Κρήτη, το Αλικάντε, η Μάλαγα, το Πάλμο και το Φάρο. Οι κρατήσεις αφορούν κυρίως τον Αύγουστο, και έπονται ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλο του τουριστικού γραφείου πολυτελών διακοπών Designer Travel, Amanda Matthews, η εταιρία της κατέγραψε διπλάσιο αριθμό αναζητήσεων και νέων κρατήσεων για το καλοκαίρι.

tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση