HomeΕΛΛΑΔΑΔημήτρης Λιγνάδης: Ο Κούγιας ζητά την αναβολή της απολογίας

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Κούγιας ζητά την αναβολή της απολογίας

Έκανε λόγο για επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν την καταστροφή της Λίνας Μενδώνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβολή της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας, είπε πως μίλησε με τον κατηγορούμενο επί πολλές ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων ο κ. Λιγνάδης έδωσε στοιχεία για τους καταγγέλλοντες, αλλά και για τη μάρτυρα-κλειδί, την οποία χαρακτήρισε αναξιόπιστη.

Όπως είπε, ακόμη δεν έχει τη δικογραφία στα χέρια του και γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη. Πάντως, τόνισε, «αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο πελάτης μου, είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω».

Την ίδια ώρα ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε και μία άλλη διάσταση της υπόθεσης λέγοντας πως όλοι θα καταλάβουν ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού. Όπως είπε, ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Λίνα Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα ο Λιγνάδης, επειδή ήταν επιλογή της Μενδώνη, εξήγησε. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η υπουργός Πολιτισμού προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατήργησε το τεκμήριο αθωότητας.

Για τους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για λαϊκό δικαστήριο και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης. «Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα», είπε σχετικά.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση