HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-0

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 1-0 των Κρητικών στους Ζωσιμάδες και τους υποχρέωσαν στην έβδομη σερί ήττα τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο νικητής της κυριακάτικης  αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στα Ιωαννίνα καθώς τον κέρδισε με 1-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας .

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με το… καλησπέρα με τον Παμλίδη και χωρίς να απειληθούν από τους Κρητικούς στη συνέχεια κράτησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το υπέρ τους σκορ.

Έτσι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ και με 24 βαθμούς ανέβηκαν στην ένατη θέση της κατάταξης.

Οι Κρητικοί από την άλλη, που είχαν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, υπέστησαν την έβδομη συνεχόμενη ήττα τους, διατηρήθηκαν στους 19 βαθμούς και στην ενδέκατη θέση.

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Ηπειρώτες και μόλις στο 4′ ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με κεφαλιά του Παμλίδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη.

Στο 19′, μάλιστα, έφτασαν μια ανάσα και από δεύτερο γκολ με τον Λέο να νικιέται στο τετ α τετ από τον Σωτηριού.

Η πρώτη αντίδραση των Κρητικών ήρθε στο 21′ με τον Διαμαντή να απειλεί με κεφαλιά την οποία εξουδετέρωσε ο Λοντίγκιν ενώ τέσσερα λεπτά το σουτ του ίδιου παίκτη έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να έχει την κατοχή της μπάλας και να φτάνει κοντά στα αντίπαλα καρέ αλλά να μη μπορεί να απειλήσει.

Διαιτητής ήταν ο Kουμπαράκης (Κυκλάδων), με βοηθούς τους Νικολαΐδη (Μακεδονίας) και Σαμοΐλη (Αθηνών). Υπεύθυνος VAR ήταν ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) και AVAR ο Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας).

Κίτρινες: 5′ Παμλίδης, 41′ Εραμούσπε, 51′ Σάλιακας – 14′ Ντε Γκουζμάν, 73′ Λυμπεράκης, 81′ Σόουζα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Παμλίδης (60′ Μπρένερ)Ελευθεριάδης (89′ Πήλιος), Καρτάλης (60′ Κρίζμαν), Λέο (78′ Λιάσος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (64′ Λυμπεράκης), Ντε Γκουζμάν (69′ Σόουζα), Νέιρα (15′ λ.τρ. Βαφέας), Στάικος, Στάρτζεον, Γρίβας (69′ Μπαλογιάννης), Καστάνιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση