HomeHL-9Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την υπόθεση Λιγνάδη και το ελληνικό #Metoo

Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την υπόθεση Λιγνάδη και το ελληνικό #Metoo

Τι αναφέρουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη και του κατηγορητηρίου εναντίον του, κάνοντας αναφορές τόσο στο θέμα, όσο και στο «ελληνικό #Metoo»

Γαλλικό πρακτορείο, BBC, New York Times είναι κάποια από τα διεθνή μέσα που κάνουν λεπτομερή αναφορά στις κατηγορίες που τον βαραίνουν αλλά και την απόρριψή τους από μέρους του καλλιτέχνη.

Ειδικότερα, οι New York Times σε άρθρο με τίτλο «Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κρατείται μετά από ένταλμα σύλληψης για βιασμό», σημειώνουν ότι είναι ο πιο γνωστός από πολλούς καλλιτέχνες που έχουν κατονομαστεί σε μια καταιγίδα καταγγελιών που συγκλονίζουν τον κόσμο της τέχνης στην Ελλάδα, και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι οι πιο σοβαρές.

Το BBC σε θέμα με τίτλο «Ελληνικό #Metoo: Ο διακεκριμένος ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται με κατηγορίες για βιασμό», αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το κίνημα #MeΤoo άρχισε από τον ελληνικό αθλητισμό με τις αποκαλύψεις της κ. Μπεκατώρου.

 

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση