HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις οδούς 1821 από την οδό Μ.Οδηγητρίας έως την οδό Καρτερού, 1866 από την οδό Γιαννιτσών έως τη Λ.Δικαιοσύνης.Επίσης στις οδούς Κόσμων και Τσικριτζή.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην περιοχή του ξενοδοχείου Αθηνά Παλλάς και στους οικισμούς Θησέα και ΑΤΕ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Στέρνες.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Αγ.Φωτιά, Στέρνες, Παναγιά,Διονύσι,Πύργος,Χάρακας,Δωράκι,Πρινιάς, Μουρνιά,Αμύγδαλος,Παράνυμφοι,Τρεις εκκλησιές καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, Φ/Β πάρκα και αρδευτικά των παραπάνω χωριών.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στις οδούς Ψαρομηλίγκων και Βουρβάχων.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Φαρί, Παναγιά, Μορώνι, Πλουτή, Άνω και Κάτω Ζαρός.Στον οικισμό Λαλουμάς στην Ι.Μ.Βροντισίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παρπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό, στην περιοχή των τεχνικών σχολών Νιταδώρου, στην οδό Αρχιμήδους.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Γέργερη στις περιοχές του ελαιουργικού Συνεταιρισμού Γέργερης και του ελαιουργείου Κατσαμάνη.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα στην περιοχή του ξενοδοχείου Bella vista.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λ.62 Μαρτύρων από την οδό Παύλου Μελά μέχρι την επιχείρηση Peugeot, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Σιγανός, Σημαιάκη, Γιαννακάκη, Χειλαδάκη, Βιδάκη, Μεραμβελιωτάκη, Κυριακάκη και Καλλέργη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Γαλένι.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις οδούς Γ.Γεωργιάδη από τη λεωφ.Α.Παπανδρέου έως την οδό Σταυράκη, στη λεωφ..Α.Παπανδρέου από την οδό Ρολέν έως την οδό Γ.Γεωργιάδη.Επίσης στις οδούς Ρολέν, Σγουρομαλλίνης και Σταυράκη.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη Χερσονήσου, στην περιοχή πλησίον του ξενοδοχείο Europa και του νέου ξενοδοχείου Στέλλα beach.

– Στο Δ.Χερσονήσου, στο κεντρικό και ανατολικό τμήμα Μαλλίων, (εκτός της οδού προς παραλία και της περιοχής Αγ.Πνεύμα), στις αρχαιότητες Μαλλίων, στην περιοχή Αγ.Βαρβάρας στο Σίσι, συμπεριλαμβανωνμένων των επιχειρήσεων Ζαμπαζολιά, Ζωγραφάκη, Μιχαλάκη, Κρητικής εταιρίας εμφιάλωσης, Σαπουνάκη, πλυντηρίων Χατζάκη και Κριτσωτάκη καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Πετράκη, Memories, Golden boy, Mallia beach, Ασημένια Ακτή, Σφακιανάκη, Windmills, Viva A.E. Στις περιοχές των πτηνοτροφείων Φθενάκη και Κουλούρη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

– Στο κόμβο Καστελίου – Χερσονήσου, στην περιοχή της γέφυρας προς Αβδού.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, τμηματικά στις περιοχές του ξενοδοχείου Katrin και της διασταύρωσης προς την επιχ.Έβερεστ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Αλάγνι, στην περιοχή του οινοποιείου ΓΕΑ.

Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Μελέσσες.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων/ δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Μελέσες, Αλάγνι, Στείρωνας, Πανόραμα, Πατσίδερος, Ζίντα.Στις περιοχές της γεώτρησης Πατεγιαννάκη, Τριανταφυλάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κινητής τηλεφωνίας των παραπανω χωριών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση