HomeΚΡΗΤΗΜια μικρή… μεγάλη παρέμβαση στην καρδιά του Γαζίου

Μια μικρή… μεγάλη παρέμβαση στην καρδιά του Γαζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από πολύμηνη προσπάθεια της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου, μεταφέρθηκε ο στύλος με τον υποσταθμό της Δ.Ε.Η. από τη διασταύρωση των οδών Ελευθερίας και Ελ. Βενιζέλου στο κέντρο του Γαζίου.

Πρόκειται για ένα δρόμο που εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση εκατοντάδες οδηγούς λόγω των δημοτικών σχολείων που βρίσκονται στην περιοχή και που με αυτή την παρέμβαση βελτιώνεται αισθητά η κίνηση των οχημάτων στην καρδιά του Γαζίου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι μια φαινομενικά μικρή παρέμβαση, η οποία όμως βελτιώνει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα των γονέων που πηγαινοφέρνουν καθημερινά τα εκατοντάδες παιδιά των δημοτικών σχολείων του Γαζίου, ενώ ταυτόχρονα, αναβαθμίζεται αισθητικά και λειτουργικά το κεντρικό αυτό σημείο της πόλης μας. Συνεχίζουμε με ανάλογες παρεμβάσεις σε ολόκληρη την πόλη, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων, να ενισχύσουμε τις συνθήκες πολιτικής προστασίας και να κάνουμε το Γάζι μια ακόμα πιο φιλόξενη πόλη για τους επισκέπτες».

 

GAZI DEH META

Διαφήμιση
Διαφήμιση