HomePost ItΣυνάντηση Σενετάκη με το Δ.Σ Ένωσης Ηρακλείου

Συνάντηση Σενετάκη με το Δ.Σ Ένωσης Ηρακλείου

Ο κ. Σενετάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για τους 4.700 τόνους σταφυλιών που συγκεντρώθηκαν φέτος, διαβεβαίωσε το Δ.Σ. ότι θα μεριμνήσει για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος το οποίο η Ένωση θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η απόσταξη κρίσης ήταν το θέμα που κυριάρχησε στην συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, ο Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης παρουσία του Προέδρου Σταύρου Γαβαλάς, Αντιπροέδρου Μύρωνα Χειλαντζάκη, του Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργο Λαμπράκη και του μέλους Ανάστασιο Βρέντζο, οι Ηρακλειώτες συνεταιριστές ενημέρωσαν τον κ. Σενετάκη για τα θέματα που αντιμετωπίζει η Ένωση και ζήτησαν την συνεργασία του προκειμένου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να ανοίξει το συντομότερο δυνατό την απόσταξη κρίσης.

image2

Ο κ. Σενετάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για τους 4.700 τόνους σταφυλιών που συγκεντρώθηκαν φέτος, διαβεβαίωσε το Δ.Σ. ότι θα μεριμνήσει για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος το οποίο η Ένωση θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Άλλωστε, όπως διαβεβαίωσε η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίζει ουσιαστικά την ιδέα του συνεταιρίζεσθαι, καθώς αναγνωρίζει πως η συμβολή των Συνεταιρισμών στην ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου ήταν και παραμένει καθοριστική.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση