HomeHL1-CultureΟ Τάσος Χαλκιάς ξεκίνησε τα γυρίσματα στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκίνησε τα γυρίσματα στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Το σχόλιό του για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο του γύρισμα στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έκανε χθες ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος εντάσσεται στην σειρά μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Χαλκιάς θα εμφανιστεί στη σειρά ως ο Μένιος, ο αδερφός του Παρασκευά, τον οποίο υποδυόταν ο Φιλιππίδης πριν αποχωρήσει από την σειρά μετά τις εις βάρος του καταγγελίες.

Ο Χαλκιάς μίλησε στην κάμερα του Open λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, περιγράφοντας τον ρόλο του: «Πρώτο γύρισμα, ξεκινάμε και ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά. Ο “Μένιος” είναι χωριανός από τον Πλάτανο και με την ευκαιρία τώρα που ο αδελφός του έχει μπει σε κάποιο θέμα προβληματικό, πηγαίνει για να βοηθήσει» είπε επιβεβαιώνοντας πως θα παίζει στην σειρά. Ωστόσο σημείωσε πως δεν γνωρίζει για πόσα επεισόδια θα συμμετέχει στην σειρά.

Οταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το αν έχει «πέσει από τα σύννεφα» με όσα γίνονται, απάντησε: «Για να πέσει κανείς από τα σύννεφα, πρέπει να ανέβει πρώτα. Δεν ανέβαινα ποτέ στα σύννεφα για να πέσω κάτω».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση