HomeHL-9Έγκλημα στην Αλικαρνασσό: Ισόβια στον 55χρονο συζυγοκτόνο

Έγκλημα στην Αλικαρνασσό: Ισόβια στον 55χρονο συζυγοκτόνο

Καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 55χρονος Κ.Λ. που τον Δεκέμβριο του 2019 σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του, Αδαμαντιά, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας, που είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο, εκδικάστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον συζυγοκτόνο με αποτέλεσμα να του επιβάλει την ανώτατη ποινή και να επιστρέψει στις φυλακές.

eglima-alikarnassos2

Το χρονικό του… εγκλήματος

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου στη Νέα Αλικαρνασσό όταν το ζευγάρι επέστρεψε από ένα ουζερί στο σπίτι τους. Εκεί ξεκίνησε ο καυγάς με τον 54χρονο, τότε, σύζυγο να παίρνει την καραμπίνα και να πυροβολεί εν ψυχρώ την 33χρονη Αδαμαντία.

Όπως έχει αναφέρει το cretapost, ο λόγος ήταν πως το πρωί της προηγούμενης ημέρας ο συζυγοκτόνος – σύμφωνα με τα λεγόμενά του – είχε  επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Την παρακολουθούσε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και έφθασε στο σημείο να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι και να το κρύψει στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης χρησιμοποιούσε εκείνη. Τα όσα άκουσε, όπως ισχυρίζεται, τη μοιραία εκείνη μέρα, ανέβασαν το αίμα του στο κεφάλι και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

egklhma-alikarnassos

Θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας η 33χρονη

Θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας φαίνεται πως ήταν η 33χρονη, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν γείτονες του ζευγαριού.

«Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», επεσήμανε μία γειτόνισσα.

egklhma-alikarnassos

Πολλοί ήξεραν για τους ξυλοδαρμούς

Αρκετοί κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους τόσο για την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές που δεν έκαναν τίποτε ώστε να προστατεύσουν την 33χρονη όσο και για τον ίδιον τον 54χρονο.

«Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση