HomeΚΟΣΜΟΣΣτη φυλακή 34χρονη δασκάλα γυμναστικής που κακοποίησε σεξουαλικά 13χρονο

Στη φυλακή 34χρονη δασκάλα γυμναστικής που κακοποίησε σεξουαλικά 13χρονο

Η Κρέσμαν εξήγησε κλαίγοντας στο δικαστήριο ότι το διάστημα που κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της που θόλωσαν την κρίση της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια πρώην δασκάλα γυμναστικής από την Πενσιλβάνια καταδικάστηκε να εκτίσει από 5 έως 10 χρόνια στη φυλακή, έχοντας βρεθεί ένοχη για σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου μαθητή, για ένα διάστημα που άγγιζε τους 7 μήνες.

Μετά την αποφυλάκισή της, η 34χρονη Ροσέλ Κρέσμαν θα πρέπει να καταχωριστεί σε μητρώο σεξουαλικών παραβατών, σύμφωνα με την αποφαση του δικαστηρίου.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Κρέσμαν εμφανίστηκε βαθιά μετανιωμένη στο δικαστήριο της κομητείας Κρόφορντ και εξήγησε κλαίγοντας ότι το επιμαχο διάστημα που κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι, αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της, τα οποία θόλωσαν την κρίση της.

«Λυπάμαι που φάνηκα εγωίστρια και δεν υπολογίσα τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Το φθινόπωρο του 2018 πήρα κάποιες αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώνω για την υπόλοιπη ζωή μου», είπε η 34χρονη στον δικαστή.

Η Κρέσμαν συνελήφθη τον Μάιο του 2019 για επανειλημμένες σεξουαλικές επιθεσεις εις βάρος του εφήβου από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι τον Απρίλιο του 2019, όταν εκείνη ήταν 32 ετών και το θύμα της 13.

Η κακοποίηση λάμβανε χώρα στην πρώην κατοικία της εκπαιδευτικού και σε ένα άλλο σπίτι της περιοχής. Η δασκάλα γυμναστικής παραιτήθηκε από τη δουλειά της τον Μάιο του 2019.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση