HomeHL-9Βυθίστηκε σκάφος στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου

Βυθίστηκε σκάφος στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου

Συναγερμός στο λιμενικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία θαλαμηγός βυθίστηκε στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου με τους άνδρες του λιμεναρχείου να τοποθετούν πλωτά φράγματα προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη ρύπανση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μία θαλαμηγό 19 μέτρων, η οποία ανήκει σε αλλοδαπό και η οποία έχει εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό με αποτέλεσμα να μπουν νερά στο εσωτερικό του σκάφους και να βουλιάξει.

Την ίδια ώρα το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας ενημερώνει ότι σύμφωνα με Έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων που εκδόθηκε από την Ε.Μ.Υ και είναι σε ισχύ, στο Νοτιοανατολικό Κρητικό Ιεράπετρα και τουλάχιστον μέχρι τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 9 ή 10 Μποφόρ. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση από τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στο Νοτιοανατολικό Κρητικό οι άνεμοι θα έχουν ένταση 8 ή 9 μποφόρ.

Τα μέλη των συλλόγων ερασιτεχνών και επαγγελματιών αλιέων, των ναυταθλητικών ομίλων καθώς και οι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής , κυβερνήτες Ε/Γ-Τ/Ρ σκαφών παρακαλούνται όπως αναστείλουν τις δραστηριότητες τους κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και μέχρι βελτιώσεως των καιρικών συνθηκών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση