HomeHL1-CultureΣοκ: Φτάνουν τις 100 οι καταγγελίες για τον Φιλιππίδη

Σοκ: Φτάνουν τις 100 οι καταγγελίες για τον Φιλιππίδη

Δικηγόροι του γυρίζουν την πλάτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση οι οποίες, σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του PatKiout, αυτές φτάνουν σε αριθμό τις 100 και ο ηθοποιός θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία προς μία.

Η στρατιά δικηγόρων που έχει επιστρατεύσει για την υπεράσπισή του παρέλαβε τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης να ετοιμάσει την δική του απολογία-απάντηση τις επόμενες ημέρες.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν θα μεταβεί ο ίδιος στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές.

Παραμένει άγνωστο ποιοι θα είναι αυτοί και τι θα πουν για να υπερασπίσουν τον ηθοποιό που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά τα όσα έγιναν γνωστά από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους , την Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις καταγγελίες τους.

Κανείς επίσης δεν γνωρίζει αν οι τρεις γυναίκες θα παραστούν σε κάποια από τις συνεδριάσεις του Πειθαρχικού για την υπόθεση του ανθρώπου που κατηγορούν, ο οποίος προετοιμάζεται από χθες να δώσει τις δικές του απαντήσεις για τα όσα φέρεται να έχει διαπράξει. Αυτά που αποδόμησαν τον μέχρι πρότινος πολύ δημοφιλή ηθοποιό-σκηνοθέτη-θιασάρχη, που παραμένει απομονωμένος στην κατοικία του στο Ψυχικό.

Στο τσουνάμι συμπαράστασης προς τις τρεις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μίλησαν, προστέθηκε και μια νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη που έγινε γνωστή από γυναίκα-ηθοποιό την περασμένη Παρασκευή. Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα documentonews.gr, για ένα ραντεβού που παραλίγο να καταλήξει σε βιασμό σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η Α.Γ. άφησαν άφωνη την κοινή γνώμη.

Πρωταγωνιστής σε τραγωδία αποκαθήλωσης

Όπως αποκαλύψαμε πρώτοι, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και ζει με ψυχοφάρμακα. Εκτός από την κάκιστη ψυχολογία, που τον κρατάει σχεδόν όλη μέρα μέσα σε ένα δωμάτιο της μεζονέτας του Ψυχικού, φέρεται να υπάρχει και κάτι άλλο, πολύ πιο δύσκολο να διαχειριστεί. Κι αυτό είναι η σχέση του ηθοποιού με τον γιο του Δημήτρη που για κάποιους περνάει μια μεγάλη κρίση, αναμενόμενη μετά τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για τον πατέρα του.

Κάτι όμως που διαψεύδουν φίλοι της οικογένειας, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός, η σύζυγός του και το παιδί τους είναι ενωμένοι σε αυτή την ιστορία, από την πρώτη στιγμή. Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό να πουλάει την μεζονέτα του Ψυχικού, προκειμένου να μετακομίσει για κάποιο διάστημα εκτός Αθηνών. Κάτι που δεν ισχύει αφού η κατοικία τελεί σε καθεστώς πλειστηριασμού από τράπεζα για μη αποπληρωμή δανείου, ο οποίος έχει «παγώσει» όπως και όλοι λόγω της πανδημίας.

Επίσης δεν φέρεται να εξετάζεται επ’ ουδενί η μετακόμιση εκτός Αθηνών, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης επιθυμεί να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση