HomeΚΟΣΜΟΣΟ Τζο Μπάιντεν παίζει ηλεκτρονικά με την εγγονή του

Ο Τζο Μπάιντεν παίζει ηλεκτρονικά με την εγγονή του

Μαντέψτε ποιος κέρδισε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ανάπαυλα από τα προεδρικά του καθήκοντα έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και πέρασε τον χρόνο του οικογενειακά, ενώ δοκίμασε και την τύχη του στα… ηλεκτρονικά.

Ο 78χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε τις ικανότητές του στο Mario Kart, σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η εγγονή του Ναόμι Μπάιντεν το Σάββατο, η οποία έδειχνε τους δυο τους να είναι αντιμέτωποι σε έναν αγώνα του βιντεοπαιχνιδιού Mario Kart στο Camp David.

joe-biden-eggoni-naomi-mario-kart

«Η Μυστική Υπηρεσία έκανε μια εξαίρεση και τον άφησε να οδηγήσει εκείνος» έγραψε η 27χρονη Ναόμι στην κορυφή του στιγμιότυπου, που δείχνει το ζευγάρι να κάθεται δίπλα δίπλα στο παιχνίδι, τον καθένα με το δικό του τιμόνι. «Λίγο σκουριασμένος, αλλά μόλις και μετά βίας κέρδισε» πρόσθεσε.

Η Ναόμι δημοσίευσε επίσης δύο φωτογραφίες του παππού της, Τζο Μπάιντεν, στο Twitter την Κυριακή, δείχνοντάς τον να ποζάρει σε εξωτερικούς χώρους με καπέλο Camp David. Ο Αμερικανός πρόεδρος φορούσε επίσης ένα δερμάτινο μπουφάν του Air Force One, που έγραφε: «Joe Biden/Commander in Chief».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση