HomeΚΡΗΤΗΣυνεργασία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου και του Women Do Business

Συνεργασία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου και του Women Do Business

Ενώνουν δυνάμεις για το καλό της γυναίκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο οργανώσεις γυναικών ενώνουν δυνάμεις για το καλό της γυναίκας. Ανακοινώνουμε επίσημα, τη συνεργασία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου με το Women Do Business.

Η πρώτη μας επαφή με τον φορέα έγινε στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας με την Αντιδήμαρχο κ. Ρένα Παπαδάκη, που μας είχε προσκαλέσει, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η δικτύωση που προκύπτει μέσα από τη συμμετοχή στα κοινά και σε δράσεις, είναι ικανή να αποφέρει εξαιρετικά ωφέλιμες συνέργειες, όπως η συγκεκριμένη.

Μέσα από την κοινή μας δράση έχουμε ως σκοπο να οργανώσουμε κοινές ενέργειες αμοιβαίου οφέλους παρέχοντας στην γυναικα την ενδυνάμωση που χρειάζεται σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων, είναι ένας φορέας που έχει χαράξει πορεία για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, σε μια εποχή που θεωρούνταν ταμπού το να μιλήσεις για αυτή, με πάρα πολλές δράσεις, όπως (ενδεικτικά) τον «Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού» ,“Το Σπίτι των Αγγέλων” και το Συμβουλευτικό Κέντρο. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και χαρούμενες που συνεργαζόμαστε με έναν τέτοιο θεσμό, καθώς και με το σύνολο των ανθρώπων από το οποίο απαρτίζεται.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Μαίρη Παχιαδάκη είναι ένας άνθρωπος που εκτιμούμε βαθύτατα, τόσο για την ποιότητα της ως άνθρωπος, όσο και για τα πόσο έχει συνεισφέρει το ίδιο το σωματείο στην Κοινωνία μας, εντός και εκτός της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο συνεργάτης και συντονιστής έργων του φορέα, Νίκος Σπετσίδης, είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος με σημαντική γνώση και μακρά εμπειρία σε ό, τι αφορά στην Κοινωνία Πολιτών.

Είναι τιμή μας, που ένας τέτοιος φορέας μας δείχνει την εμπιστοσύνη του με αυτό το σύμφωνο καλής πίστης και συνεργασίας που υπογράψαμε μεταξύ μας, και πορευόμαστε εφεξής σε μια κοινή πορεία με ένα κοινό όραμα.

Το εν λόγω μνημόνιο προσδιορίζει την εκκίνηση μιας σειράς καινοτόμων δράσεων οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από την αποτελεσματικότητα τους, την καινοτομία και κυρίως την προώθηση της θέσης της γυναίκας στην Κρητική και Ελληνική κοινωνία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση