HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί στο γηροκομείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί στο γηροκομείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Σε προσωπικό και φιλοξενούμενους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πιο σημαντικό βήμα για την έξοδο από τη στενωπό της πανδημίας έγινε την Παρασκευή 12/2/2021, καθώς προσωπικό και φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, εμβολιάστηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τη δεύτερη δόση έναντι του ιού SARS-CoV-2.

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος:
Η διαδικασία του εμβολιασμού και σε αυτή τη δεύτερη φάση κύλησε χωρίς απρόοπτα. Ο επαγγελματισμός, η ευαισθησία, η ικανότητα και η ανθρωπιά του προσωπικού του ΕΟΔΥ και της ΥΠΕ Κρήτης αποτέλεσαν σημεία αναφοράς σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας των εμβολιασμών. Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας προς τον ΕΟΔΥ και τη ΥΠΕ Κρήτης και τους ανθρώπους τους για την αποφασιστική συμβολή τους στην προσπάθεια να υψώσουμε τείχος απέναντι στην πανδημία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν και στο σύνολο του προσωπικού του Γηροκομείου, που όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα του ενός έτους, ακολούθησε απαρέγκλιτα τις οδηγίες τόσο της πολιτείας όσο και της Εφορείας του Γηροκομείου για την προστασία όλων. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί, τα αυστηρά μέτρα που έχουμε λάβει δεν θα χαλαρώσουν, οι εντατικοί διαγνωστικοί έλεγχοι που πραγματοποιούμε θα συνεχιστούν, και η επαγρύπνηση του προσωπικού μας θα διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα μέχρι να υπάρξει ασφάλεια για όλους μας, ώστε «να βγούμε στο φως όλοι και μαζί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση