HomeHL-SportsΝικητής στην Κρήτη ο Βόλος, 2-1 τον ΟΦΗ

Νικητής στην Κρήτη ο Βόλος, 2-1 τον ΟΦΗ

Oι Κρητικοί αρχίζουν και μπλέκουν για την παραμονή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον…έπιασε στον ύπνο και τον μπλέκει για τα καλά… Ο Βόλος πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο την Κυριακή  επικρατώντας με 1-2 του ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, χάρις τα γκολ των Περέα και Δουβίκα από πολύ νωρίς.

Οι Περέα, Δουβίκας τα γκολ των Θεσσαλών στο 2’ και στο 20’ αντίστοιχα. Ενώ ο Καστάνιος μείωσε για τους γηπεδούχους που είχαν και δύο δοκάρια. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου έμεινε για όγδοο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και μπλέκει για τα καλά στην υπόθεση παραμονής.

Ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2’ ευτύχησε να προηγηθεί με κεφαλιά του Περέα στην καρδιά της περιοχής για το 0-1.

Οι Θεσσαλοί περιμέναν τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο και κατάφεραν  να χτυπήσουν στην κόντρα, με αποτέλεσμα να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Συγκεκριμένα, στο 21’ ο Περέα με κεφαλιά έφυγε σε κόντρα επίθεση και έβγαλε τον Δουβίκα μόνο του απέναντι από τον Σωτηρίου, με τον νεαρό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα  το 0-2.

Μάλιστα, πίεσαν ψηλά, ωστόσο η μόνη αξιόλογη φάση που έγινε ήταν στο 31′ ,όταν ο Στάικος εκτέλεσε κόρνερ, ο Βαφέας πήρε την κεφαλιά και ο Γιαννούλης από την μικρή περιοχή σημάδεψε με προβολή το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και έγινε πιο απειλητικός. Ειδικότερα στο 47’, το σουτ του Ντε Γκουζμάν έξω από την περιοχή, ο Κλέιμαν χρειάστηκε δύο χρόνους για να μαζέψει.

Ενώ, τέσσερα λεπτά μετά, οι «ασπρόμαυροι» άγγιξαν το 1-2, όμως το ωραίο σουτ του Στάικου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

Όσο, περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι πίεζαν περισσότερο και στο 63’ μείωσαν σε 1-2, με τον Καστάνιος. Ο Στάρτζεον έκανε την παράλληλη σέντρα και με ωραίο τελείωμα ο Ολλανδός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας μάλιστα, λογαριασμό με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Οι Ηρακλειώτες προσπάθησαν να βρουν και δεύτερο γκολ, αλλά δεν το κατάφεραν, με τον Βόλο να διαχειρίζεται σωστά το ματς μέχρι το τέλος και εν τέλει να παίρνει την νίκη με σκορ 1-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους Δημόπουλο (Δυτ. Αττικής), Γεωργακόπουλο (Πειραιά), 4ος ήταν ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και VAR ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Κίτρινες: 34΄Γιαννούλης, 88’ Λυμπεράκης, 90+5’ Μεγιάδο – 87΄ Μαρτίνες

ΟΦΗ ( Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Βαφέας (76′ Φερέιρα), Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκούζμαν (62′ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάικος, Κοροβέσης (62′ Λυμπεράκης),Στάρτζεον ,Καστάνιος

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ριένστρα (46’ Κιάκος), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης (77′ Ρενάτο Σάντος), Μαρτίνες (90+1′ Κρητικός), Μπαρτόλο (67′ Σάντσες), Περέα, Δουβίκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση