HomeHL-LifestyleΖέτα Δούκα σε Σμαράγδα Καρύδη: Λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θύματα με τους θύτες

Ζέτα Δούκα σε Σμαράγδα Καρύδη: Λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θύματα με τους θύτες

Τι απάντηση έδωσε μέσα από τα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική της απάντηση έδωσε μέσα από τα social media η Ζέτα Δούκα στην Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μέσα από μία μακροσκελή της ανάρτηση στο Facebook τοποθετήθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Ζέτα Δούκα απαντάει στην Σμαράγδα Καρύδη μέσα από ένα Instagram story της: «Αγαπητή Σμαράγδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωσή σου που είναι το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή.

Δεν μπορώ ούτε και θέλω να γνωρίζω του λόγους που σε ώθησαν να γράψεις κάτι τέτοιο, οι οποίοι όπως αναφέρεις, μπορεί να είναι απόρροια των επαγγελματικών και φιλικών σχέσεων που διατηρείς με πολλά πρόσωπα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, όμως βρίσκω εντελώς λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θύματα με τους θύτες.

Ιδίως τη δεδομένη χρονική στιγμή που η πλειοψηφία των ηθοποιών επιχειρεί μια συντονισμένη και γενναία προσπάθεια να καθαρίσει το τοπίο από το ψέμα, την υποκρισία και την έπαρση που βασανίζει χρόνια το χώρο μας και να βαδίσει στο δρόμο της αλήθειας και της εξυγίανσης.

Και μπορεί εσύ και πολύ ακόμη συνάδελφοι – ευτυχώς- να μην έχουν υποστεί κάποια μορφή βίας στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να κατανοούν την στάση και την ανάγκη όσων έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν χρόνιες και βαθιές πληγές που τώρα προσπαθούν να αναγνωρίσουν και -ίσως- να γιατρέψουν.

Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Και η βοήθεια περνάει από το νοιάξιμο και την αποδοχή των ανθρώπων που υπήρξαν θύματα ιδίως όταν ανήλικα ή νεαρά παιδιά, όχι των θυμάτων ή του θεατρικού οικοδομήματος. Αυτή είναι η προτεραιότητα. Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε όταν τελειώσει η βροχή και όχι πριν. Και τώρα βρέχει καταρρακτωδώς».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση που έκανε η Ζέτα Δούκα:

story

 

parallaximag.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση