HomeHL-9Στις 22 Φεβρουαρίου η δίκη του γιατρού

Στις 22 Φεβρουαρίου η δίκη του γιατρού

O γιατρός υποστηρίζει ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα και ότι η πράξη του ασθενούς ήρθε από δική του πρωτοβουλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου αναμένεται- εάν τελικώς δεν υπάρξει και πάλι αναβολή- να εκδικαστεί η υπόθεση με πρωταγωνιστή γιατρό – χειρουργό νοσοκομείου του Ηρακλείου, ο οποίος κατηγορείται ότι πήρε «φακελάκι» από ασθενή για να τον χειρουργήσει και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου.

Η δίκη είχε αναβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, λόγω παρέλευσης ωραρίου, και η ημερομηνία που είχε οριστεί τότε ήταν για τις 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Ωστόσο, οι πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, αναφέρουν ότι ζητήθηκε επίσπευση της διαδικασίας και έτσι η τελική ημερομηνία που η υπόθεση θα φτάσει και πάλι στο ακροατήριο είναι στις 22 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης με τον κοροναϊό είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και νέα αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε τον Νοέμβρη του 2019 όταν ο γιατρός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά και από σχετική καταγγελία ασθενούς εναντίον του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του ασθενούς, ο γιατρός φέρεται να ζήτησε αμοιβή για να προχωρήσει στην
επέμβαση, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά επαναπροσδιόρισε το ποσό, γεγονός που οδήγησε τον ασθενή στην καταγγελία.

Στη συνάντηση στην οποία υποτίθεται θα έδινε το «φακελάκι», ο ασθενής παρέδωσε στον γιατρό 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ο γιατρός συνελήφθη.

Από την πλευρά του ο γιατρός υποστηρίζει ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα και ότι η πράξη του ασθενούς ήρθε από δική του πρωτοβουλία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση