HomeHL-GreeceΑποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η καθηγήτρια

Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η καθηγήτρια

Μέχρι την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τίθεται η καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια του 13χρονου μαθητή της, έως ότου το δικαστικό συμβούλιο αποφασίσει για το εάν προφυλακιστεί ή όχι.

Σήμερα η 36χρονη φιλόλογος απολογήθηκε στη 16η τακτική ανακρίτρια.

Στην απολογία της φέρεται να δήλωσε μετανιωμένη και να ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στον μαθητή και την οικογένειά του.

Η ανακρίτρια είχε την άποψη ότι η 36χρονη θα πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενη και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η εισαγγελέας είχε την άποψη η καθηγήτρια να αφεθεί ελεύθερη και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Έτσι, η τύχη της περνά στα χέρια του δικαστικού συμβουλίου, που εντός τριών ημερών θα πρέπει να εκδώσει το σχετικό βούλευμα.

Ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες έστελνε η καθηγήτρια στον ανήλικο

Η υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου αγοριού έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Η φιλόλογος, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού δύο ετών, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια προσέγγισε ερωτικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα του 13χρονου μαθητή, αναζητώντας απαντήσεις για την αλλαγή συμπεριφοράς του γιου της, εντόπισε στο κινητό του φωτογραφίες και βίντεο που έστελνε η φιλόλογος στον μαθητή, με την ίδια ή και τους δύο μαζί σε ερωτικές πόζες. Δεκάδες είναι και τα μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο που έστελνε η καθηγήτρια στον 13χρονο, ενώ φέρεται να είχαν επισκεφθεί και ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Η καταγγελία σε βάρος της 36χρονης φιλολόγου έγινε στις 20 Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της καθηγήτριας για δύο κακουργήματα, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια, και την υπέβαλαν στην Εισαγγελία.

Λόγω της παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας, η 36χρονη δεν συνελήφθη, παρότι ασκήθηκε δίωξη, και τελικώς έλαβε κλήση από τη 16η τακτική ανακρίτρια για να απολογηθεί. Είναι η ίδια ανακρίτρια στην οποία απολογήθηκε πρόσφατα ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό πριν από 10 χρόνια της 11χρονης τότε αθλήτριας ιστιοπλοΐας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση