HomeHL-Culture«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Ο Φιλιππίδης βγαίνει από τη σειρά, μπαίνει ο Τάσος Χαλκιάς

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Ο Φιλιππίδης βγαίνει από τη σειρά, μπαίνει ο Τάσος Χαλκιάς

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόταση για να συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μετά και την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη, δέχτηκε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή της σειράς για να ενσαρκώσει τον ρόλο του αδελφού του «Παρασκευά» που ενσάρκωνε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Πώς το μάθατε και το προλάβατε; Πριν από μια ώρα, μιάμιση ο κ. Καραγιάννης μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο που ήταν ήδη προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός στη σειρά. Θα συζητήσω την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει». αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.

Και συμπλήρωσε «Φυσικά το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πότε θα γίνουν γυρίσματα, ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε».

Τέλος ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε πως «Δεν είναι καλό να πέφτουν πάνω σου τα φώτα από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων».

Πάντως ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε πως μένει το τυπικό κομμάτι και ο Τάσος Χαλκιάς θα υπογράψει πολύ σύντομα καθώς τα γυρίσματα πρέπει να ξεκινήσουν από την Δευτέρα και περιμένουν αυτόν τον ρόλο για να προβληθούν τα επεισόδια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση