HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη Εργασίας της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Σύσκεψη Εργασίας της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Για θέματα της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα έργα της Κρήτης και η κατανομή πόρων του Υπουργείου Υποδομών στο νησί ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε σήμερα στο Υπουργείο Υποδομών παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης είχε συνάντηση εργασίας μετά από πρόσκληση του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, στην οποία μετείχαν ο Υφυπουργός υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Υπήρξε αναλυτική συζήτηση σχετικά με τις αποζημιώσεις για τις θεομηνίες που σημειώθηκαν το Νοέμβριο του 2020 καθώς και για την κατανομή πόρων στους Δήμους και την Περιφέρεια Κρήτης για την αποκατάστασή τους. Επιπλέον, συζητήθηκε η ολοκλήρωση των χρηματοδοτήσεων για τις ζημιές που είχαν προηγηθεί το 2019.

Σε ότι αφορά τα έργα, υπήρξε ενημέρωση για την πορεία ωρίμανσης στο θέμα του ΒΟΑΚ, για τον οποίο θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις ο πρωθυπουργός. Παράλληλα, ικανοποιείται το διαχρονικό αίτημα της Περιφέρειας Κρήτης να προχωρήσει το έργο της οδικής ασφάλειας στο νησί, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση