HomeHL1-CultureΠέτρος Φιλιππίδης: Τέλος και από το θέατρο Μουσούρη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τέλος και από το θέατρο Μουσούρη

Κόπηκε από την ΕΡΤ και από τα σποτ της Digea

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους ηθοποιούς που βρέθηκaν στο επίκεντρο καταγγελιών που έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες για ανθρώπους του θεάτρου.

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τον κατήγγειλαν στο ΣΕΗ, το σωματείο των ηθοποιών, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εκφοβισμό, με τα όσα καταγγέλλουν να προκαλούν σοκ και καταστάσεις αδιανόητες.

Ηδη η ΕΡΤ χθες ανακοίνωσε ότι κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά χωρίς εκείνον.

Καθώς τα 10 επόμενα επεισόδια του «Πλάτανου» έχουν ήδη γυριστεί, η ΕΡΤ αποφάσισε να τα προβάλλει κανονικά, γιατί αλλιώς δεν θα πληρώνονταν οι συντελεστές του σίριαλ. Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήδη από σήμερα είναι εκτός σετ και δεν θα συμμετάσχει σε άλλα επεισόδια.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και «Το Πρωινό», η ΕΡΤ επιθυμεί να φύγει ο Πέτρος Φιλιππίδης και από τα τρέιλερ της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της επόμενης εβδομάδας.

Οσο για το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος που ενσαρκώνει, αυτός του Παρασκευά;

Ο ήρωας δεν θα πεθάνει, ούτε θα αντικατασταθεί, αλλά θα εξαφανιστεί μέσω διηγήσεων, όπως αποκάλυψε και ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σταματά και η πολύχρονη συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη και με το θέατρο Μουσούρη.

Η πολύχρονη συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με το θέατρο Μουσούρη, όταν ανοίξουν τα θέατρα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συνεχιστεί. Παραγωγός των έργων που ανεβάζει τα τελευταία 20 χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ο Κάρολος Παυλάκης και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι υπό το βάρος όλων αυτών των απίστευτων αποκαλύψεων η συνεργασία τους δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ η συνεργασία που υπήρχε και αφορούσε στη δημιουργία και άλλων σποτ δεν θα συνεχιστεί.

Ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» ανέφερε ότι υπήρξε μια επιστολή μερίδας ηθοποιών της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», οι οποίοι με e-mail ζητούσαν επίσημα να αποχωρήσει από το σίριαλ o ηθοποιός και να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ ήρθε να τους καθησυχάσει.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση