HomeHL-Lifestyle«Τι σου έφταιξα»: Το νέο τραγούδι του Δημήτρη Γιώτη

«Τι σου έφταιξα»: Το νέο τραγούδι του Δημήτρη Γιώτη

Mε την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επειδή «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» ο Δημήτρης Γιώτης συνεχίζει την καθ’όλα επιτυχημένη συνεργασία του με το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, σε ένα τραγούδι που σε κερδίζει από το πρώτο άκουσμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής επιστρέφει δυναμικά με ένα ακόμη single που φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, μετά τα τραγούδια τους «Μου λείπεις», «Μέθυσέ με» και την επανεκτέλεση του «Τι αγάπη κι αυτή», που αγαπήθηκαν από το κοινό.

Το νέο τραγούδι του Δημήτρη Γιώτη έχει τίτλο «Τι σου έφταιξα», με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να το ντύνει μουσικά με μία πανέμορφη ερωτική μελωδία και τον Ηλία Φιλίππου να υπογράφει τους γεμάτους εκφραστικότητα στίχους του.

Το νέο single του γνωστού ερμηνευτή συνοδεύεται από ένα προσεγμένο video clip, η σκηνοθεσία του οποίου έχει γίνει από τον ταλαντούχο, Σπύρο Μακρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γιώτης ήδη βρίσκεται στο στούντιο, ηχογραφώντας τα επόμενα τραγούδια του.

Kι αυτά θα φέρουν την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου, οι οποίοι έχουν ταιριάξει αρμονικά με τον γνωστό ερμηνευτή, που δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση