HomeΚΡΗΤΗΔιαδικτυακές ενημερωτικές εκδηλώσεις από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης

Διαδικτυακές ενημερωτικές εκδηλώσεις από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης

Για αγορές – στόχους και για επιλεγμένους κλάδους ενδιαφέροντος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τη Β08 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης,και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας  και για την πληρέστερη ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων, διοργανώνει σειρά ενημερωτικών τηλεημερίδων για επιλεγμένες αγορές – στόχους.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 24 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου και 10 Μαρτίου, οι αρμόδιοι Εμπορικοί Ακόλουθοι των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών θα κάνουν παρουσίαση των αγορών των Η.Π.Α., Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας, Βελγίου και Ολλανδίας, θα υποδείξουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τους περιορισμούς που έχει δημιουργήσει η πανδημία, αλλά και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των συμμετεχόντων.Οι κλάδοι που θα παρουσιαστούν είναι τα Τρόφιμα & Ποτά, τα Δομικά Υλικά και τα Φυσικά Καλλυντικά.

Για την ενίσχυση της ενημέρωσης για την αγορά των Η.Π.Α., την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί webinar για την πληροφόρηση των ενδιαφερομένων σχετικά με τους κανονισμούς συμμόρφωσης με τον FDA (Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων), τις απαιτήσεις της αγοράς των Η.Π.Α., τη νέα νομοθεσία για την ετικέτα και πολλά άλλα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας LiveOnκαι άμεσα θα γίνει ενημέρωση στους συμμετέχοντες σχετικά με την πρόσβαση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αιτήσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΚ στο 2810 343458 και [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση