HomeHL-9Με τηλεκπαίδευση από αύριο το πρωί όλα τα σχολεία στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Με τηλεκπαίδευση από αύριο το πρωί όλα τα σχολεία στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Λειτουργούν διά ζώσης μόνο οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλειστές θα παραμείνουν μέχρι και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αγίου Νικολάου, μετά την ένταξη της περιοχής στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, βάσει της σχετικής Κοινής Υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 454/τΒ/05-02-2021).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Κλειστοί παραμένουν στο ίδιο διάστημα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου – και συγκεκριμένα, Αγίου Νικολάου, Κριτσάς και Νεάπολης – όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών (ΟΚΥΔΑΝ).

Δια ζώσης, βάσει της Κ.Υ.Α., θα συνεχίσουν να λειτουργούν μόνο οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, όλων των βαθμίδων, ενώ λοιπές εκπαιδευτικές δομές, όπως τα πανεπιστήμια, τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, τα φροντιστήρια, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, θα συνεχίσουν επίσης την εξ αποστάσεως λειτουργία.

Όπως είπαν στην ΑΝΑΤΟΛΗ οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μανόλης Μακράκης και Δευτεροβάθμιας Θανάσης Κατσαγκόλης, τα μαθήματα μέσω της τηλεκπαίδευσης θα ξεκινήσουν κανονικά στις 8:15 το πρωί.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση