HomeLife & StyleΕλένη Φιλίνη: Σκηνοθέτες έλεγαν εν ψυχρώ «αν δεν έρθεις μαζί μου, δεν θα πάρεις το ρόλο»

Ελένη Φιλίνη: Σκηνοθέτες έλεγαν εν ψυχρώ «αν δεν έρθεις μαζί μου, δεν θα πάρεις το ρόλο»

Σεξουαλική παρενόχληση και εκβιαστικές προτάσεις αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη - Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για αντίστοιχα περιστατικά στο χώρο του θεάτρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την δική της εμπειρία από περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου περιέγραψε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η γνωστή ηθοποιός ανακάλεσε περιστατικά στα οποία σκηνοθέτες της είχαν πει εν ψυχρώ πως «εάν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα πάρεις τον ρόλο» ενώ μίλησε για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και εκβιασμούς.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Ελένη Φιλίνη, είχε περιγράψει περιστατικό με γνωστό επιχειρηματία που εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός, όταν εκείνη είχε πάει στην εταιρεία του για δειγματισμό ρούχων. «Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω γυμνό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: «Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια» περιέγραψε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην παλαιότερη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, σχολίασε: «Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση