HomeHL-9Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης από το Εθνικό Θέατρο

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης από το Εθνικό Θέατρο

Διαβάστε όλη την επιστολή παραίτησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεκτή έκανε η υπουργός Πολιτισμού την παραίτηση που πριν λίγο υπέβαλε ο Δημήτρης Λιγνάδης από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου. Ο ίδιος προϊδεάζει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον προσώπων που τον στοχοποιούν, όπως σημειώνει.

Ηταν το αναμενόμενο τέλος μίας ιστορίας που ξέσπασε μέσα στο πλαίσιο των καταγγελιών που γίνονται στον χώρο του Πολιτισμού, και των φημών που ενέπλεξαν σε σειρά σκανδάλων και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ηθοποιό, σκηνοθέτη, αλλά και καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Γύρω στις 8 το απόγευμα σήμερα και ενώ είχε προηγηθεί μια άνευ προηγουμένου φημολογία και καταιγίδα σχολίων στα social media, ο Δημήτρης Λιγνάδης υπέβαλε παραίτηση, με βασικά επιχειρήματα ότι δεν θέλει να πληγεί άλλο η εικόνα του Εθνικού Θεάτρου και ότι έτσι θα είναι ελεύθερος να στραφεί νομικά εναντίον όσων των στοχοποιούν με σκοπιμότητες, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η παραίτησή του Δημήτρη Λιγνάδη, έγινε αμέσως δεκτή από την υπουργό Πολιτισμού με ένα μήνυμα λίγων λέξεων:«Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε προ ολίγου ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

lignadis

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση