HomePost ItΣτην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς «Καρτ-ποστάλ»

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς «Καρτ-ποστάλ»

Συνάντηση με εκπροσώπους της παραγωγής είχε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων στον Άγιο Νικόλαο, μιας από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα από την ΕΡΤ βρίσκονται οι συντελεστές του “Καρτ – ποστάλ”, της νέας σειράς μυθοπλασίας που ετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση για την επόμενη σαιζόν. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων των 12 αυτοτελών ιστοριών της νέας σειράς – που βασίζονται στα βιβλία της πολιτογραφημένης πλέον Ελληνίδας Βικτόριας Χίσλοπ «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» – θα φιλοξενηθούν όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κυρίως στον Άγιο Νικόλαο, ενώ θ΄ ακολουθήσουν γυρίσματα και στο Λονδίνο.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χάρης Αλεξάκης, με τις κ.κ Ελισά́βετ Χατζηνικολάου εκπρόσωπο της εταιρείας παραγωγής NeedaFixer και την Ζωή Σγουρού (Διεύθυνση Παραγωγής), συζητήθηκε η σπουδαιότητα του εγχειρήματος για την περιοχή μας, το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής καθώς και η συνδρομή του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη και σωστή προετοιμασία για τα γυρίσματα της σειράς, που φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία του “Νησιού”.

Όπως έγινε γνωστό, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, έχει ήδη εγκρίνει την παραχώρηση χώρων του Ειρηνοδικείου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της παραγωγής.

Επίσης ο Δήμος, προτίθεται να συνδράμει υποστηρικτικά το όλο εγχείρημα, αναγνωρίζοντας ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή της ευρύτερης περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση