HomeHL-CultureΡώμας: Υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης που καλεί αγόρια να γδυθούν μπροστά του

Ρώμας: Υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης που καλεί αγόρια να γδυθούν μπροστά του

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας καθώς και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος.

«Υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης ο οποίος καλεί αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς πρέπει ‘να γυμνωθείς και να αυνανιστείς μπροστά μου'», είπε ο Χάρης Ρώμας και αποκάλυψε: «ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος κάνει τον παπά στη σειρά, με ρώτησε για το όνομα του σκηνοθέτη και μου είπε ‘ξέρετε με έχει φωνάξει και εμένα και μου ζήτησε να αυνανιστώ μπροστά του’. Όλη την ιστορία μου την είπε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό.

«Και παιδιά από τη σειρά το Καφέ της Χαράς, μου έχουν δηλώσει ότι έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν. Αυτά τα παιδιά, εμείς τα προστατεύσαμε και είναι μεγάλη χαρά για εμένα να τα ακούω να μου λένε πόσο καλά περάσανε στη συνεργασία μας και πόσο καλά αισθάνονται με αυτή την πατρική φροντίδα που τους δείχνω», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση