HomeHL1-Culture«Ο Αρχάγγελος της Κρήτης στο σήμερα» στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

«Ο Αρχάγγελος της Κρήτης στο σήμερα» στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Aπό το συγκρότημα Αρμός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια  ιδιαίτερη συναυλία τιμά τον Νίκο Ξυλούρη το ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου- HeraklionArts and Culture, ανήμερα της συμπλήρωσης των 41 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου κρητικού καλλιτέχνη.

Η συναυλία “Ο Αρχάγγελος της Κρήτης στο σήμερα” από το συγκρότημα Αρμός θα προβληθεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/UQnzxA6ltd0.

Στη συνέχεια θα παραμείνει διαθέσιμη, ondemand, στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε».

Στην παράσταση, οι Αρμός καταθέτουν τη δική τους οπτική σε τραγούδια σπουδαίων μουσουργών και ποιητών που έχει ερμηνεύσει ο Νίκος Ξυλούρης. Με σεβασμό στην προσέγγιση των πρωτότυπων εκτελέσεων, επαναφέρουν στο σήμερα τις αξίες αυτών των τραγουδιών και μοιράζονται με το κοινό τα συναισθήματα και τις ανησυχίες που πηγάζουν από αυτά.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Θεατράκι κλειστού γυμναστηρίου ΕΛΜΕΠΑ, τον Οκτώβριο του 2020

Οι Αρμός είναι: Ξυριτάκης Απόστολος (Πιάνο, ενορχήστρωση), Μουρτζάκης Λευτέρης (Τραγούδι), Σμαργιανάκης Μάνος (Κιθάρα, τραγούδι)

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Βογιατζάκης Νίκος (Κιθάρα), Κουρουπάκης Στέφανος (Μπάσο), Μαυράκης Παναγιώτης (Τύμπανα), Βασιλάκης Θανάσης (Μαντολίνο, μπουζούκι), Ζιούτης Χρήστος (Βιολί)

Εικονοληψία, μοντάζ: Δασκαλάκης Αριστοτέλης • Εικονοληψία, colouring: Τριχάκης Λευτέρης • Εικονοληψία: Βασιλάκης Νίκος • Ηχοληψία: Τριαλώνης Νίκος • Τεχνικός ήχου: Τσαντιράκης Μάνος • Φωτισμός: Ρώμας Γιώργος • Επιμέλεια παραγωγής: Σπυριδάκη Αγγελική • Μουσική παραγωγή: MadHatMusicProduction

Διεύθυνση παραγωγής: Αρμός

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία πολιτισμού

Ψηφιακό Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση