HomeΣΠΟΡΤη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου Ο ΠΣΑΤ παρουσιάζει το ιστορικό αθλητικό ένθετο της Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου Ο ΠΣΑΤ παρουσιάζει το ιστορικό αθλητικό ένθετο της Θεσσαλονίκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νέα πρωτοβουλία που πήρε η Διοίκηση του ΠΣΑΤ με στόχο την ανάδειξη των εφημερίδων που …έγραψαν (και κάποιες εξακολουθούν  να  γράφουν) ιστορία στα αθλητικά πράγματα, συνεχίζεται.

Μετά το επιτυχημένο αφιέρωμα στην Αθλητική Ηχώ, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα συγκινησιακό,  δίνουμε τη σκυτάλη στην εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ειδικά στο πολυσέλιδο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ της εφημερίδας, το οποίο με την καθοδήγηση του αείμνηστου ΣΤΑΥΡΟΥ ΡΕΠΑΝΑ και άξιων συναδέλφων, προσέφερε στους αναγνώστες πλήρη ενημέρωση για όλα τα σπορ και όλες τις ομάδες. Μικρές και μεγάλες.

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έδωσε επίσης την ευκαιρία σε εκατοντάδες δημοσιογράφους, όχι μόνο  να κάνουν τα πρώτα βήματα στη αθλητική δημοσιογραφία, αλλα και να δημιουργήσουν μια σπουδαία καριέρα.

Αυτή η πολύ σημαντική σειρά παρουσιάσεων, με τον γενικό  τίτλο «Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» συνεχίζεται  διαδικτυακά τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 (ώρες 11.00-14.00) με το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ  της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το οποίο ήταν τόσο επιτυχημένο που το αναπολούν και σήμερα οι φίλαθλοι.

Θα συναντηθούμε λοιπόν την προσεχή Δευτέρα από τις 11.00 έως τις 14.00 στο διαδίκτυο, μαζί με τους  πρωταγωνιστές της εφημερίδας, μαζί με τους ανθρώπους που δούλεψαν για να την πάνε ψηλά και με εκπροσώπους της αθλητικής οικογένειας. Έπρεπε μετά από τόσα χρόνια. Η παρουσίαση  θα μεταδοθεί και από το αθλητικό κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube και από τη σελίδα του ΠΣΑΤ στο Face Book. 

ΥΓ. Όποιος συνάδελφος, μέλος του ΠΣΑΤ, έχει εργαστεί στο αθλητικό της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρουσίαση, με σχόλια 2-3 λεπτών, θα πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως, με email, στη διεύθυνση [email protected]. Η τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία του ΠΣΑΤ είναι αυτές τις ημέρες κάπως δύσκολη, γιατί ο Σύνδεσμος μετέχει στο πρόγραμμα αναστολής εργασίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση