HomeHL-9Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία υλοποίησης των έργων για την κατασκευή του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι

Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία υλοποίησης των έργων για την κατασκευή του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης» ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης για το αναπτυξιακό masterplanτης περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την πορεία υλοποίησης των έργων για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν συγκεκριμένα τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα: ο γενικός διευθυντής Θανάσης Βούρδας, ο αν. γενικός διευθυντής επενδύσεων Θόδωρας Σμπιλίρης, ο γενικός διευθυντής κατασκευών Αντώνης Σίσκος ο εκπρόσωπος της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Γιάννης Σμαραγδάκης ενώ παρόν ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης» ενημέρωσαν τον       Περιφερειάρχη Κρήτης για το αναπτυξιακό masterplanτης περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση