HomeHL-9Υπόθεση Βαλυράκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις κινήσεις των αλιευτικών

Υπόθεση Βαλυράκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις κινήσεις των αλιευτικών

Τι αναφέρει η οικογένεια του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη έρχονται στο φως, αφού από νέο βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα επιβεβαιώνεται ότι τις κρίσιμες ώρες που έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός υπήρξε κίνηση αλιευτικών στο λιμάνι της Ερέτριας.

Ήδη δύο ψαράδες είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ψευδορκίας, καθώς υποστήριξαν ότι δεν είχαν βγει από το λιμάνι, ενώ η σύζυγος του πρώην υπουργού, Μίνα Βαλυράκη-Παπαθεοδώρου επιμένει στην πεποίθησή της ότι ο Σήφης Βαλυράκης δεν έγειρε και έπεσε μόνος του στη θάλασσα.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που έφερε στη δημοσιότητα το Mega αποτυπώνει καρέ καρέ τις κινήσεις των αλιευτικών από το λιμανάκι της Ερέτριας την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Σήφης Βαλυράκης.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το λιμανάκι της Ερέτριας

Από τις 11.14 μέχρι και τις 11.33 πρώτα λεπτά της Κυριακής της 24ης Ιανουαρίου όπως βλέπουμε αναχωρούν από το λιμανάκι της Ερέτριας τουλάχιστον 2 σκάφη, με τις κινήσεις τους να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας.

Τόσο το παραπάνω βίντεο, όσο και φωτογραφικό υλικό από κινητά τηλέφωνα μαρτύρων έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών που εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ερευνών από τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές αλλά και το πόρισμα του πραγματογνώμονα από την αυτοψία στο σκάφος του πρώην υπουργού.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση