HomeΕΛΛΑΔΑΕυρωπαϊκή Πίστη: Διπλή διάκριση στα «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2020»

Ευρωπαϊκή Πίστη: Διπλή διάκριση στα «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2020»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α., μητρική Εταιρία του Ομίλου, διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία Μεσαίας - Μικρής Κεφαλαιοποίησης 2020».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη απέσπασε διπλή διάκριση στα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020».

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α., μητρική Εταιρία του Ομίλου, διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία Μεσαίας – Μικρής Κεφαλαιοποίησης 2020».

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί επιβράβευση της Εταιρίας για τα θετικά αποτελέσματα και τη συμπεριφορά της απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.

Αντίστοιχα η θυγατρική του Ομίλου, Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, απέσπασε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων 2020», με την επιτυχία αυτή να έρχεται να επιστεγάσει μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την Εταιρία, επιβραβεύοντας την επενδυτική της στρατηγική και φιλοσοφία.

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ», τα οποία διοργανώθηκαν από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ για 18η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία, συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιριών.

Στην αξιολόγηση συμμετέχει το ευρύ επενδυτικό κοινό, οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και οι επισκέπτες του banks.com.gr.

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο επιχειρηματικής λειτουργίας, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία και δεσμεύεται να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της οικονομίας και ενός καλύτερου μέλλοντος για τη χώρα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση